autor: opiekun » 11 gru 2017, o 19:52
ja również miałem problemy z tą kancelarią.tak bardzo chciałem pomóc rodzicom w kłopotach finansowych,gdzie pojawił się już komornik,że dałem się omamić ludziom z biura pośrednictwa w Szczecinie i uwierzyłem że jest ktoś kto może mi w tym pomóc. i tyle dobrego ! dopiero po podpisaniu felernych umów jak się okazało pośrednictwa , zgłosiłem się do prawnika w celu sprawdzenia powyższych umów pod względem prawnym! wówczas zostałem uświadomiony że za każdą umowę pośrednictwa ta pseudo kancelaria żądała olbrzymich prowizji a wszystko to było zabezpieczone wekslami in blanco,czego nie byłem świadom.wówczas z pomocą prawnika postanowiłem rozwiązać te umowy.niestety nie można było się skontaktować w żaden sposób z ta pseudo kancelarią,ani telefonicznie,ani mailowo,ani listownie.z ich strony natomiast otrzymałem kilkanaście telefonów z groźbami oraz straszeniem co mnie czeka za nie wywiązanie się z umów! zgłosiliśmy sprawę do prokuratury,złożyliśmy również pozew do sądu.po kilku rozprawach na które to z ich strony nie stawiał się nikt prócz prawnika-asesora,sąd uznał że od umów tych odstąpiłem zgodnie z prawem i że nie istnieje żaden stosunek prawny który wiązał by mnie z tą kancelarią! LUDZIE MYŚLCIE CO ROBICIE bo można przez chwilę nierozwagi narobić sobie kłopotów i cierpieć przez to do końca życia !!!!!!!!! mi się udało lecz jakim kosztem !!!